Antenniasennukset

ANTENNIASENNUKSET JA ANTENNITYÖT

Meiltä kotitalouksien TV-antenniasennukset, -huollot ja uusiokohteiden asennukset ammattitaidolla. Lisäksi teemme myös nettiyhteyden parantamisia 4G- ja 5G-antenneilla sekä Atk-kaapeloinnit/sisäverkon parannustyöt. Meillä asennukset suoritetaan laadukkaasti vuosien kokemuksella. Käytössämme on Promaxin ammattilaistason antennimittari, jolla suoritetaan kaikki asennukset. Käytämme Suomesta maahantuojalta hankittuja tuotteita.

HD -ANTENNIT

Teemme oikeat antennivalinnat asuinpaikkasi mukaan, asuitpa sitten taajamassa tai sen ulkopuolella. Antennin valintaan liittyy monta asiaa; maaston muodot, talon lähellä olevat puut/metsä tai yksinkertaisesti etäisyys lähettimestä. Jokaiseen paikkaan ei voi laittaa ns. perusantennia, vaan antennin valinta tehdään aina kotitalouskohtaisesti.

4G- JA 5G- ANTENNIT

Nykyään koronan myötä 40-50% meidän töistä tehdään tämän aiheen parissa. Etätyöskentely on tuonut esille sen, että kotona työtä tekevät yleensä kärsivät samoista ongelmista. Internetin download- ja upload-nopeudet eivät toimi päivän aikana, jos yhteys ei ole kunnossa. Ei riitä, että on vain oikeat antennit: Antennit ja niiden suuntaaminen sekä reitittimen asetukset tekevät kokonaisuutena paketin, jolla päivittäin esim. videopalavereissa työskentelevät pärjäävät päivän askareissa.