Antenniasennus palvelut

ANTENNIASENNUKSET

Siuntion Antennipalvelu – palvelemme sinua antennien asennuksessa ja huollossa, valvontakameroiden asennuksessa sekä 4G- verkon parantamisessa.

Pätkiikö sinulla TV-lähetys? Oletko rakentamassa uutta kotiasi ja tarvitset apua antennien asennukseen? Taloyhtiöön HD-antennit? Siuntion Antennipalvelu tarjoaa laadukkaat tarvikkeet ja suorittaa kaikki antenniasennukset ja -huollot kaikkiin kohteisiin.

Ota yhteyttä niin kartoitamme ongelmasi ja löydämme siihen sopivan ratkaisun.

ANTENNEISSA ONGELMIA?

Onko tv:ssäsi kuvahäiriöitä? Pikselöityykö tv:n kuva? Onko kirkkaalla ilmalla tai sadeilmalla ongelmia? Kyse voi olla liian vanhoista antenneista tai 4G -verkon häiriöstä. Ethän halua katsoa tulevia Olympialaisia pätkivästä tv:stä? Kuvahäiriöt tarkoittaa usein sitä, että jotain on tehtävä sen parantamiseksi. Saat kaikki antennipalvelut samasta paikasta. Oli huolesi sitten suuri tai pieni, ota yhteyttä, vastaamme mielellämme.

VALVONTAKAMERAT

Kameravalvonta

Käytämme laadukkaita Dahua -merkkisiä IP-kameroita. Niitä löytyy 2:sta megapikselistä 12:sta megapikseliin. Zoom kameralla tai ilman, etänä pystyy myös liikuttamaan. Laitamme kameravalvonnan kuntoon niin yksityisille henkilöille kuin isoille tai pienille yrityksille. Asennettuja kameroita pystyy katsomaan etänä mistä päin maailmaan vain. Lisäksi niistä löytyy toiminto, että saa hälytykset päälle. Mikä tarkoittaa sitä, että jos joku liikkuu kameran alueella, niin se ilmoittaa välittömästi puhelimeesi tästä. (Vaatii älypuhelimen).
Näistä et maksa kuin tarvikkeista ja työstä, jonka jälkeen vapaata käyttöä. Ei kk-maksua eikä huollon tarvetta. Ota yhteyttä niin laitetaan omaisuutesi valvontaan.
Lain mukaan kameravalvonnasta pitää ilmoittaa alueellesi saapuvalle henkilölle, hoidamme myös tämän puolestasi.

HENKILÖNOSTIN- JA KONEVUOKRAUS

-Henkilönostin Dino 160xt
-Kuomullinen peräkärry Respo
-Halkomakone Timco
-Juhlateltta 8 x 5m

Kysy lisää!